Een diner is gezellig tafelen.
Hier vindt u een kleine greep uit ons assortiment.
In al onze menu's zijn de tafels sierlijk gedekt.
 

     
Menu 1:    37,50 € Menu 2:  49,50 € Menu 3:   53,00 €
Aperitief Aperitief Aperitief
Broccolisoep Lauw gerookte zalmfilet Gerookte zalm met mango
Gebakken kippenborst met met dillesaus en komkommer
 Provençaalse saus Agnes soreilsoep met kippenblokjes Kalfscremé
Roomijs met chocoladesaus en slagroom Rug van varken met 3 soorten groentjes Gebraadje van kalkoenfilet
 Kopje koffie Duo van bavarois en champignonroomsaus
Aangepaste huiswijnen  Kopje koffie Speculaasbavarois met vanillesaus
  Aangepaste huiswijnen

 Kopje koffie

   

Aangepaste wijnen

     

Menu 4:    52,50 €

Menu 5:    55,50 €

Menu 6:      63,50€

Aperitief Aperitief Aperitief
Witloofsoep met garnaaltjes en peterselie Carpaccio van tonijn en tuinkruiden Vitello Tonato
Vol-au-vent van zeevruchten Minestrone Scampi in kreeftenroom
Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen Lamsfilet in een sausje van oude port Varkenshaasje met
Appeltaart geflambeerd en graanmosterd marktgroenten
met calvados en ijs Geflambeerde flensjes met ijs Soirees
Tasje koffie Tasje koffie Tasje koffie
Aangepaste huiswijnen Aangepaste huiswijnen Aangepaste huiswijnen 
     
     
Voorgerechten:   Soepen  
Visfeuilleté           9,00 €   Tomatensoep met groentjes   3,50 €
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie           10,00 €   Tomatensoep met balletjes   3,50 €

Carpaccio van tonijn met tuinkruiden             

11,50 €   Pompoensoep met tomaat concassé (seizoen)   3,50 €
Cocktail van grijze garnaaltjes           dagprijs   Kalfscréme met parijse champignons   4,00 €

Palet van gerookte vissoorten        

11,50 €   Minestrone   4,00 €

Vitello tonato      

12,00 €   Aspergesoep met gerookte zalm (seizoen)   4,00 €
Italiaans bladerdeeggebak met gedroogde tomaatjes     11,00 €   Broccolisoep met roosjes   4,00 €
Lauw gerookte zalmfilet met dillesaus              12,00 €   Witloofsoep met grijze garnaaltjes   4,00 €
Meloenballetjes met ham uit Parma              13,00 €      

Rundscarpaccio met balsamico en parmezaan      

13,00 €

  Tussengerechten  
Trio van  tonijn      14,50 €   Videetje met kip 10,00 €

(Gebakken met kruiden,tartaar van tonijn met en perzik met tonijn )

    Vol-au-vent van zeevruchten 12,00 €
Slaatje met gebakken coquilles en witloof              15,00 €   Gegratineerde Sint Jacobsschelp met coquille 12,50 €
Gerookte zalm met  mango en komkommer    15,00 €    Zalm op een torentje van tagliatelle en preischilfers 14,00 €
      Tongrolletjes met muscadet wijn 15,00 €
      Scampi's in een kreeftenroomsaus 15,00 €
         

Hoofdschotels

 

 

Desserten

 
Rug van het varken met drie soorten groenten 18,00 €   Roomijs met chocoladesaus en slagroom   5,50 €
Gebakken kipfilet met Provençaalse saus 18,00 €   Soirees   5,50 €
Gebraadje van kalkoenfilet met champignons 18,00 €   Appeltaart geflambeerd met calvados en ijs   7,00 €
Tussenrib Belle - Fermière met dillesausje 18,00 €   Duo van bavarois   6,00 €
Eendenborst appeltjes, fijne veenbessen en portosaus 19,50 €   Speculaas bavarois met vanillesaus   6,00 €
Varkenshaasje, seizoengroenten, mosterdsausje 21,00 €   Panna Cotta met bosvruchten coulis   6,50 €
Duo van gebraad en rosbief 20,00 €   Pronkgebak   7,00 €
Ardeens varkenshaasje met  bessenportsaus 22,00 €   IJstaart   7,00 €
Kalfsrug met drie soorten seizoen groenten 22,00 €   Verse fruitsalade met sabayon   7,50 €
Ossenhaas met groenteboeket en champignonsaus 25,00 €   Dessertenpalet van de chef   7,50 €
      Geflambeerde flensjes met ijs   8,00 €
         
         

Inbegrepen in onze prijzen:
Alle tafelservies, tafelgarnering, linnen tafelnappen, linnen servet, dienst door zaal en keuken personeel tijdens het diner,
transport en B.T.W.
Onze diner zijn samengesteld voor minstens 25 personen.
Indien u minder dan 25 genodigden heeft dienen we dit te verrekenen in de dienst

 

Drankenformule aan 10,00 € per persoon
Aperitief, schuimwijn, sinaasappelsap en 2 koude hapjes (1/2 uur). Witte en rode huiswijn, koffie.
Frisdranken en bieren dient u zelf te voorzien of gebruiken we van de feestzaal
Serveren en koelen van dranken, het nodige glaswerk en reiniging.

         

Ronde tafels met aangepaste decoratie kunnen volgens wens voorzien worden.
Bij het later aan tafel gaan wordt er een extra personeelskost voorzien.
Personeel voor het bedienen van dranken na het diner worden aangerekend aan 27,00 € per begonnen uur.