Bent U een vereniging, hebt u een jaarlijks diner,
wij verzorgen het tot in de fijnste details.
U kunt het menu zelf volledig samenstellen .

In onze formule is steeds het nodige zaal en keukenpersoneel voorzien
en zijn geldig vanaf 3 gangen

Voorgerechten

  Hoofdschotels
Gekookte ham op een bedje van  sla en tartaar   6,00 €   Vol-au-vent 14,00 €
Slaatje van ijsbergsla, paté en uienconfituur   6,50 €   Kipfilet met champignonsaus of Provençaalsaus 15,00 €
Huisbereide kaas en garnaalkroket   6,50 €   Hongaarse Goulash 15,00 €
Perzik met mousse van tonijn, rode ui en dille   6,50 €    Deze gerechten zijn vergezeld van sla en tomaatjes
Varia van paté met peertjes en veenbessen   8,00 €   Indien u warme groentjes wenst + 3,00 €
Gerookte forel met rode biet en mierikswortel

  9,00 €

  Gevulde kipfilets, champignonsaus, bloemkool en broccoli 16,50 €
Duo van garnaal en  mini gevuld tomaatje   11,00 €   Kalkoengebraadje met wortelen en boontjes 16,50 €
Mousse van gerookte zalm met citrusvrucht  11,00 €   Pavé van kalkoenhaasje met een zachte currysaus 16,50 €
      Gebakken rug van het varken met tuingroenten, dragonsaus 17,00 €
        Gebakken rug van het varken, artisjok en groene groenten 19,00 €
Soepen      
Aspergesoep met peterselie   3,00 €   Stoofpotjes van varkenswangetjes "Many style" 17,00 €
Tomatensoep met balletjes   3,00 €   Gebraden wijfjes eend gevuld met  williamspeer 21,00 €
Tomatensoep met fijne tuingroenten   3,00 €  

Varkenshaasje met marktgroenten en een sausje        

20,00 €
Gevogelte créme florentie 3,00 €                                 van mosterdzaadjes  
Agnes-Sorel met kippenblokjes   3,00 €   Ardeens vanrkenshaasje met een sausje van oude port 20,50 €
Pompoensoep met tomaat concassé   3,00 €   Chateau Briand met groentenkrans en vleessaus 25,00 €
Broccolisoep met broccoliroosjes   3,50 €   Lams rug met groentenkrans en rode portosaus 25,00 €
Kalfscréme met Parijse champignons 3,50 e      
Witloofsoep met verse peterselie   3,50 €      
         
         
 
   

Tussengerechten

 

Desserten

Mini videetje met kip     7,00 €   Fruitgebakje   3,50 €
Vol-au-vent van zeevruchten     8,00 €   Roomijs met chocolade en slagroom   3,50 €

Kroontje van tong"a la dieppoise"

  12,00 €   Nougat glacé op een coulis van perziken   4,00 €
Gestoofde zalmfilet met mousselinesaus   13,00 €   Pana cotta met coulis van rode vruchten   4,00 €
Kabeljauwhaasje hollandaise met     Biscuit gebak   4,00 €
tagliatelle en groene asperge

  13,50 €

  Crème brùlee   5,00 €
      Roomijs met warme kriekjes en slagroom   5,00 €
      Speculaas bavarois met vanillesaus   5,00 €
      Carpaccio van annanas met vanilleijs   7,00 €
      Waaier van desserten   7,50 €
         
 

2 koppen koffie per persoon aan 3,00 € per persoon.
Indien minder dan 25 personen vragen wij een meerprijs van 11,00 per persoon onder de 25.
De hoofdgerechten worden steeds geserveerd met kroketten of op aanvraag met frietjes.

Wij zijn 90 minuten voor aanvang van het diner aanwezig.
Indien u de tafels vroeger wenst ingedekt te hebben kunnen we het materiaal vroeger leveren en kan u deze zelf indekken

Er is geen pauze voorzien. Indien u een pauze wenst of bij later aan tafel gaan dan afgesproken
wordt er 7,00 € per 15 minuten en per personeelslid aangerekend

Indien we in de lage emissie zone dienen te leveren, zien wij ons genoodzaakt om deze kost door te rekenen naar de klant. Een dagpas voor onze voertuigen kost 35,00 €