All-in formule

All-In

Als u kiest voor onze All- In formule wordt uw feest bij de aankomst in de feestzaal tot
het einde volledig verzorgt door Traiteur Omnibus voor een duur van 7 uur.
Indien u langer wenst te feesten vragen wij per extra begonnen uur 5,00 € per aanwezige persoon, met een forfait van 100,00 €

Deze voorstellen zijn buffet vormen, in samenspraak kunnen deze opgesplitst worden in meerdere standen.
U hebt een keuze uit verschillende zalen in de gemeente Rumst, Kontich, Koningshooikt.

Inbegrepen in al onze formules:

  • Alle nodige materiaal om een vlotte dienst te verzorgen
  • Aperitief en aperitiefhapjes
  • Dranken à volonté tijdens de duur van het feest (sterk alcoholische dranken niet inbegrepen)
  • Een volledig keuken en zaal team om u een onvergetelijke dag te bezorgen
  • Feestzaal (keuze uit verschillende feestzalen)

 

 

home

Dranken

Terwijl U uw gasten ontvangt serveren onze kelners een aperitief vergezeld van aperitiefhapjes.

Bij alle All-In formules is de drank inbegrepen à volonté!

  • Aperitief
  • Witten en rode wijn
  • Bieren
  • Frisdranken
  • Water
  • Koffie en thee

In onze prijzen zijn geen sterk alcoholische dranken inbegrepen.

buffetten-2-47-50-2-enlarge

All-In Formule 1: Fingerfood

Als U niet wenst dat uw genodigden buiten moeten aanschuiven aan de foodtrucks, dan kan u onze fingerfood gerechten perfect indoor op  uw feestlocatie presenteren aan de hand van foodstanden.
We werken  met 4 standen zodat uw  genodigden  niet moeten aanschuiven, onze ervaring zegt dat  iedereen gelijk iets wil om te proeven.

Stand 1:
pita
Fijn gesneden varkensvlees  met verschillende sausjes.

Stand 2:
Belgische frietjes met de nodige sausjes in een tipzakje

Stand 3:
Burgers “classico”
Hamburger met tomaat en ajuin

Stand 4:
pasta met scampi en kreeftensaus

Na 2uur gaan we  van 4  naar 2 standen.
De standen blijven open tot 2.00 uur.

Dessert
Een exclusieve ijstaart die wordt gepresenteerd tussen 23.00 en 24.00 uur
Indien u gebak wenst in plaats van ijs is er een opleg van 4,00 € per persoon.

65,00 € per persoon
Barbecue grill

All-in Formule 2: BBQ

Onze barbecues zijn op houtskool om u helemaal in de zomerse sfeer te brengen.

  • Barbecueworstjes
  • Kipfilet
  • Breydelspek
  • Chateau Briand
  • Kuipje van zalm, pangasius filet en scampi met room en wijn

Groenten en extra’s

  • Salade garnituur met pijnboompitjes en zongedroogde tomaat
  • Tomaat mozerella
  • Pastasalade met mosterd honing dressing
  • Grilschotel van ui, paprika, champignons, courgette en aubergines
  • Groene boontjes met notenolie, zilveruitjes en kerstomaat
  • Zomerse aardappelsla
  • julienne van wortelen en knolselder met vinaigrette
  • Assortiment sausjes
  • Verschillende broodsoorten en boter

Dessert
Een exclusieve ijstaart die wordt gepresenteerd tussen 23.00 en 24.00 uur
Indien u gebak wenst in plaats van ijs is er een opleg van 4,00 € per persoon.

 

74,00 € per persoon
buffetten-2-45-31-3-enlarge

All-In Formule 3: Buffet

Koud buffet

  • Huis gerookte forel met ui snippers
  • Gepelde tomaat met grijze garnaaltjes
  • Western ham met asperges
  • Gerookte eendenborst
  • Kip met fruit
  • Gegarneerde eitjes met radijsjes en peterselie
  • Aardappelsla met tuinkruiden
  • Tomaat met ajuin julienne van wortelen en knolselder met vinaigrette
  • Komkommer Boontjes met kerstomaat en notenolie
  • Slamix
  • Salade van pasta en honingdressing
  • Mayonaise, lentesaus, huisgemaakte tartaar en cocktailsaus

Warm buffet

  • Zalmfilets gepocheerd met tijm in een kreeftensaus
  • Ardeens gebraad met een sausje van oude port
  • Gratin aardappel

Dessert
Een exclusieve ijstaart die wordt gepresenteerd tussen 23.00 en 24.00 uur
Indien u gebak wenst in plaats van ijs is er een opleg van 4,00 € per persoon.

Prijs: 87,00 € per persoon
gerooktezalm-1

All-In Formule 4: Buffet

2 koude en 3 warme gerechten per persoon

Voorgerechten

  • Caesar salade met kip en ansjovis
  • Rode biet met gerookte forel dille
  • Torentje van aubergine, mozzarella en tomaat
  • 2 soorten seizoensoep

Hoofdgerechten

  • Elite vidé van parelhoen en champignons
  • Agnus beef met gratin en portosaus
  • Schotse zalm met prei, hollandaise en krieltjes

Dessert
Een exclusieve ijstaart die wordt gepresenteerd tussen 23.00 en 24.00 uur
Indien u gebak wenst in plaats van ijs is er een opleg van 4,00 € per persoon.

 

Prijs: 87,00 € per persoon