Wenst u uw gasten te ontvangen bij u thuis of in een zaal, wij verzorgen de warme maaltijden waar u ze wenst. Voor ons bestaat er geen mooier compliment dan de tevreden glimlach van onze gasten.
U kan u menu zelf samenstellen of u kan kiezen uit de all-in suggestie menu’s.
Prijzen op onze website zijn geldig tot 31/08/2023
Caeser salade met gegrilde kip | € 10,00 |
Paté met vijgjes en confituur | € 11,00 |
Parmaham met vitello tonato en appelkappertjes | € 12,00 |
Mousse van zalm met mango en radijs | € 12,00 |
Pallet van gerookte vissoorten | € 13,00 |
Gerookte zalm met rivierkreeftjes dille en lemoncurt | € 13,00 |
Meloenballetjes met ham uit Parma | € 13,00 |
Rundscarpaccio met balsamico en parmezaan | € 13,00 |
Garnaalkroketjes met peterselie | € 13,00 |
carpaccio van tonijn met tuinkruiden | € 14,00 |
Cocktail van grijze garnaaltjes | op aanvraag |
Tomatensoep met groentjes | € 5,50 |
Tomatensoep met balletjes | € 5,50 |
Pompoensoep met tomaat concassé (seizoen) | € 5,50 |
Kalfscréme met parijse champignons | € 6,00 |
Minestrone | € 6,00 |
Aspergesoep met gerookte zalm (seizoen) | € 6,00 |
Broccolisoep met roosjes | € 6,00 |
Witloofsoep met grijze garnaaltjes | € 6,00 |
Videetje met kip | € 10,00 |
Vol-au-vent van zeevruchte | € 12,00 |
Gegratineerde Sint Jacobsschelp met coquille | € 12,50 |
Zalm op een torentje van tagliatelle en preischilfers | € 14,00 |
Tongrolletjes met muscadet wijn | € 15,00 |
Scampi's in een kreeftenroomsaus | € 16,00 |
Gebakken kipfilet met Provençaalse saus | € 20,00 |
Rug van het varken met drie soorten groenten | € 22,00 |
Gebraadje van kalkoenfilet met champignons | € 22,00 |
Tussenrib Belle - Fermière met dillesausje | € 22,00 |
Eendenborst appeltjes, fijne veenbessen en portosaus | € 24,00 |
Parelhoen met witte druivensaus | € 24,00 |
Varkenshaasje, seizoengroenten, mosterdsausje | € 25,00 |
Duo van gebraad en rosbief | € 25,00 |
Ardeens varkenshaasje met bessenportsaus | € 26,00 |
Kalfsrug met drie soorten seizoen groenten | € 26,00 |
Ossenhaas met groenteboeket en champignonsaus | € 28,00 |
Roomijs met chocoladesaus en slagroom | € 6,00 |
Soirees | € 6,00 |
Duo van bavarois | € 6,50 |
Speculaas bavarois met vanillesaus | € 6,50 |
Triffel van blauwe bessen, witte chocolade, mascarpone | € 7,00 |
Appeltaart geflambeerd met calvados en ijs | € 9,00 |
Dessertenpalet van de chef | € 9,00 |
IJstaart | € 9,00 |
Verse fruitsalade met sabayon | € 9,00 |
Biscuitgebak met fruit | € 9,00 |
Geflambeerde flensjes met ijs | € 10,00 |
Alle tafelservies, tafelgarnering, linnen tafelnappen, linnen servet, dienst door zaal en keuken personeel tijdens het diner, transport en B.T.W. Onze diners zijn samengesteld voor minstens 25 personen. Indien u minder dan 25 genodigden heeft dienen we dit te verrekenen in de dienst.
Drankenformule aan 14,52 € per persoon: (tijdens het diner)
Aperitief, schuimwijn, sinaasappelsap en 2 koude hapjes (1/2 uur). Witte en rode huiswijn, koffie.
Frisdranken en bieren dient u zelf te voorzien of gebruiken we van de feestzaal.
Serveren en koelen van dranken, het nodige glaswerk en reiniging zijn hierbij inbegrepen.
Ronde tafels met aangepaste decoratie kunnen volgens wens voorzien worden.
Bij het later aan tafel gaan wordt er een extra personeelskost aangerekend.
Personeel voor het bedienen van dranken na het diner worden gerekend aan 32,00 € excl. BTW per begonnen uur