Verenigingen

Bent u een vereniging?

Bent u een vereniging of heeft u een jaarlijks diner?
Wij verzorgen uw diner tot in de fijnste details.

U kunt het menu zelf volledig samenstellen. In onze formule is steeds het nodige zaal en keukenpersoneel voorzien en zijn geldig vanaf 3 gangen.

verenigingen

Voor en Tussengerechten

Voorgerechten
Gekookte ham op een bedje van sla en tartaar€ 7,00
Slaatje van ijsberg, paté en uienconfituur€ 7,50
Perzik met mousse van tonijn, rode ui en dille€ 7,50
Terrine van vis en groenten€ 7,50
Huisbereide kaas en garnaalkroket€ 9,00
Mousse van gerookte zalm en citrusvrucht€ 11,00
Gerookte forel met rode biet en mierikswortel€ 11,00
Parmaham met meloen balletjes€ 12,00
Tussengerechten
Mini videetje met kip€ 11,00
Vol-au-vent van zeevruchten€ 11,00
Kroontje van tong"a la dieppoise"€ 14,50
Gestoomde zalmfilet met mousselinesaus€ 16,00
Kabeljauwhaasje hollandaise met tagliatelle en groene asperge€ 16,00
barbecue-3-91-277-2-tmb

Soepen

Pompoensoep met tomaat concassé(nov-maart)€ 4,50
Tomatensoep met balletjes€ 4,50
Tomatensoep met fijne tuingroenten€ 4,50
Gevogelte créme florentie€ 5,00
Kippenroom met een groente garnituur en kippenblokjes€ 5,00
Aspergesoep met peterselie (april - juni)€ 5,00
Broccolisoep met broccoliroosjes€ 5,00
Kalfscréme met Parijse champignons€ 5,00
Witloofsoep met verse peterselie (nov - maart)€ 5,00

Hoofdgerechten

Vol-au-vent met sla en tomaatjes€ 16,50
Kipfilet met champignonsaus of provencaalse saus, met sla en tomaten€ 18,00
Hongaarse Goulash met sla en tomaatjes€ 18,00
Bovenstaande gerechten met warme groentjes in plaats van sla en tomaatjes (supplement)€ 3,00
Kalkoengebraadje met wortelen en boontjes € 19,00
Pavé van kalkoenhaasje met een zachte currysaus€ 19,00
Gebakken rug van het varken met tuingroenten, dragonsaus€ 19,50
Konijnen bout op grootmoeders wijze€ 19,50
Stoofpotjes van varkenswangetjes "Many style€ 19,50
Mechelse koekoek filets met groentenkrans en portosaus€ 21,00
Eendeborst met appeltjes en veenbessen€ 21,50
Varkenshaasje, marktgroenten en sausje met mosterdzaadjes€ 22,50

Desserten

Pana cotta met coulis van rode vruchten€ 4,50
Rijstpap met safraan en perzik€ 4,50
Bladerdeeg met amandel pudding slagroom en krieken€ 5,50
Roomijs met chocoladesaus en slagroom€ 5,50
Glaasje van triffel met blauw fruit, mascarpone en witte chocolade€ 6,00
Banoffee met bananen crème en karamel€ 6,00
Fruitgebakje€ 6,00
Biscuit gebak€ 6,00
Roomijs met warme kriekjes en slagroom€ 6,00
Speculaas bavarois met vanillesaus€ 6,00
Waaier van desserten€ 7,50

Algemene info

Als u koffie en thee wenst, 2 tassen koffie per persoon 3,50 € per persoon.
De hoofdgerechten worden steeds geserveerd met kroketjes tenzij anders vermeld.

Indien minder dan 25 personen vragen wij een meerprijs van 15,00 € per persoon minder dan 25.

Wij zijn 90 minuten voor aanvang van diner aanwezig om uw tafels in te dekken.
Indien u de tafels eerder wenst gedekt te hebben kunnen wij u de materialen vroeger leveren en kan u deze zelf klaarzetten.

Gelieve het exacte uur van aan tafel te gaan door te geven. Er is geen pauze voorzien. Indien u pauze wenst
of bij later aan tafel gaan wordt er 7,00 € per 15 minuten en per personeelslid extra aangerekend

Indien u meer dan 1 uitzondering in de menu wenst, zoals een 2 keuze menu, lactose, gluten, suikervrij, vegetarisch, …
zijn wij genoodzaakt extra personeel in de keuken te voorzien. Deze wordt supplementair bijgerekend.

 

Inbegrepen:

Alle materialen, borden, bestekken, zaal, keukenpersoneel en BTW