Bent u een vereniging of heeft u een jaarlijks diner?
Wij verzorgen uw diner tot in de fijnste details.
U kunt het menu zelf volledig samenstellen. In onze formule is steeds het nodige zaal en keukenpersoneel voorzien en zijn geldig vanaf 3 gangen.
Voorgerechten | |
---|---|
Gekookte ham op een bedje van sla en tartaar | € 7,00 |
Slaatje van ijsberg, paté en uienconfituur | € 7,50 |
Perzik met mousse van tonijn, rode ui en dille | € 7,50 |
Terrine van vis en groenten | € 7,50 |
Huisbereide kaas en garnaalkroket | € 9,00 |
Mousse van gerookte zalm en citrusvrucht | € 11,00 |
Gerookte forel met rode biet en mierikswortel | € 11,00 |
Parmaham met meloen balletjes | € 12,00 |
Tussengerechten | |
Mini videetje met kip | € 11,00 |
Vol-au-vent van zeevruchten | € 11,00 |
Kroontje van tong"a la dieppoise" | € 14,50 |
Gestoomde zalmfilet met mousselinesaus | € 16,00 |
Kabeljauwhaasje hollandaise met tagliatelle en groene asperge | € 16,00 |
Pompoensoep met tomaat concassé(nov-maart) | € 4,50 |
Tomatensoep met balletjes | € 4,50 |
Tomatensoep met fijne tuingroenten | € 4,50 |
Gevogelte créme florentie | € 5,00 |
Kippenroom met een groente garnituur en kippenblokjes | € 5,00 |
Aspergesoep met peterselie (april - juni) | € 5,00 |
Broccolisoep met broccoliroosjes | € 5,00 |
Kalfscréme met Parijse champignons | € 5,00 |
Witloofsoep met verse peterselie (nov - maart) | € 5,00 |
Vol-au-vent met sla en tomaatjes | € 16,50 |
Kipfilet met champignonsaus of provencaalse saus, met sla en tomaten | € 18,00 |
Hongaarse Goulash met sla en tomaatjes | € 18,00 |
Bovenstaande gerechten met warme groentjes in plaats van sla en tomaatjes (supplement) | € 3,00 |
Kalkoengebraadje met wortelen en boontjes | € 19,00 |
Pavé van kalkoenhaasje met een zachte currysaus | € 19,00 |
Gebakken rug van het varken met tuingroenten, dragonsaus | € 19,50 |
Konijnen bout op grootmoeders wijze | € 19,50 |
Stoofpotjes van varkenswangetjes "Many style | € 19,50 |
Mechelse koekoek filets met groentenkrans en portosaus | € 21,00 |
Eendeborst met appeltjes en veenbessen | € 21,50 |
Varkenshaasje, marktgroenten en sausje met mosterdzaadjes | € 22,50 |
Pana cotta met coulis van rode vruchten | € 4,50 |
Rijstpap met safraan en perzik | € 4,50 |
Bladerdeeg met amandel pudding slagroom en krieken | € 5,50 |
Roomijs met chocoladesaus en slagroom | € 5,50 |
Glaasje van triffel met blauw fruit, mascarpone en witte chocolade | € 6,00 |
Banoffee met bananen crème en karamel | € 6,00 |
Fruitgebakje | € 6,00 |
Biscuit gebak | € 6,00 |
Roomijs met warme kriekjes en slagroom | € 6,00 |
Speculaas bavarois met vanillesaus | € 6,00 |
Waaier van desserten | € 7,50 |
Als u koffie en thee wenst, 2 tassen koffie per persoon 3,50 € per persoon.
De hoofdgerechten worden steeds geserveerd met kroketjes tenzij anders vermeld.
Indien minder dan 25 personen vragen wij een meerprijs van 15,00 € per persoon minder dan 25.
Wij zijn 90 minuten voor aanvang van diner aanwezig om uw tafels in te dekken.
Indien u de tafels eerder wenst gedekt te hebben kunnen wij u de materialen vroeger leveren en kan u deze zelf klaarzetten.
Gelieve het exacte uur van aan tafel te gaan door te geven. Er is geen pauze voorzien. Indien u pauze wenst
of bij later aan tafel gaan wordt er 7,00 € per 15 minuten en per personeelslid extra aangerekend
Indien u meer dan 1 uitzondering in de menu wenst, zoals een 2 keuze menu, lactose, gluten, suikervrij, vegetarisch, …
zijn wij genoodzaakt extra personeel in de keuken te voorzien. Deze wordt supplementair bijgerekend.
Alle materialen, borden, bestekken, zaal, keukenpersoneel en BTW