Bent u een vereniging of heeft u een jaarlijks diner?
Wij verzorgen uw diner tot in de fijnste details.
U kunt het menu zelf volledig samenstellen. In onze formule is steeds het nodige zaal en keukenpersoneel voorzien en zijn geldig vanaf 3 gangen.
Voorgerechten | |
---|---|
Gekookte ham op een bedje van sla en tartaar | € 7,00 |
Slaatje van ijsberg, paté en uienconfituur | € 7,50 |
Perzik met mousse van tonijn, rode ui en dille | € 7,50 |
Terrine van vis en groenten | € 7,50 |
Huisbereide kaas en garnaalkroket | € 9,00 |
Mousse van gerookte zalm en citrusvrucht | € 11,00 |
Gerookte forel met rode biet en mierikswortel | € 11,00 |
Parmaham met meloen balletjes | € 12,00 |
Tussengerechten | |
Mini videetje met kip | € 11,00 |
Vol-au-vent van zeevruchten | € 11,00 |
Sint jacobs schelp | € 13,00 |
Gestoomde zalmfilet met mousselinesaus | € 16,00 |
Kabeljauwhaasje hollandaise met tagliatelle en groene asperge | € 16,00 |
Pompoensoep met tomaat concassé(nov-maart) | € 5,00 |
Tomatensoep met balletjes | € 5,00 |
Tomatensoep met fijne tuingroenten | € 5,00 |
Gevogelte créme florentie | € 5,00 |
Kippenroom met een groente garnituur en kippenblokjes | € 5,00 |
Aspergesoep met peterselie (april - juni) | € 5,50 |
Broccolisoep met broccoliroosjes | € 5,50 |
Kalfscréme met Parijse champignons | € 5,50 |
Witloofsoep met verse peterselie (nov - maart) | € 5,50 |
Vol-au-vent met sla en tomaatjes | € 16,50 |
Kipfilet met champignonsaus of provencaalse saus, met sla en tomaten | € 18,00 |
Hongaarse Goulash met sla en tomaatjes | € 18,00 |
Bovenstaande gerechten met warme groentjes in plaats van sla en tomaatjes (supplement) | € 3,00 |
Kalkoengebraadje met wortelen en boontjes | € 19,00 |
Pavé van kalkoenhaasje met een zachte currysaus | € 19,00 |
Gebakken rug van het varken met tuingroenten, dragonsaus | € 19,50 |
Konijnen bout op grootmoeders wijze | € 19,50 |
Stoofpotjes van varkenswangetjes "Many style | € 19,50 |
Mechelse koekoek filets met groentenkrans en portosaus | € 21,00 |
Eendeborst met appeltjes en veenbessen | € 21,50 |
Varkenshaasje, marktgroenten en sausje met mosterdzaadjes | € 22,50 |
Pana cotta met coulis van rode vruchten | € 5,00 |
Rijstpap met safraan en perzik | € 5,00 |
Bladerdeeg met amandel pudding slagroom en krieken | € 5,50 |
Roomijs met chocoladesaus en slagroom | € 5,50 |
Glaasje van triffel met blauw fruit, mascarpone en witte chocolade | € 6,00 |
Banoffee met bananen crème en karamel | € 6,00 |
Fruitgebakje | € 6,00 |
Biscuit gebak | € 6,00 |
Roomijs met warme kriekjes en slagroom | € 6,00 |
Speculaas bavarois met vanillesaus | € 6,00 |
Waaier van desserten | € 7,50 |
Als u koffie en thee wenst, 2 tassen koffie per persoon 3,50 € per persoon.
De hoofdgerechten worden steeds geserveerd met kroketjes tenzij anders vermeld.
Indien minder dan 25 personen vragen wij een meerprijs van 15,00 € per persoon minder dan 25.
Wij zijn 90 minuten voor aanvang van diner aanwezig om uw tafels in te dekken.
Indien u de tafels eerder wenst gedekt te hebben kunnen wij u de materialen vroeger leveren en kan u deze zelf klaarzetten.
Gelieve het exacte uur van aan tafel te gaan door te geven. Er is geen pauze voorzien. Indien u pauze wenst
of bij later aan tafel gaan wordt er 7,00 € per 15 minuten en per personeelslid extra aangerekend
Indien u meer dan 1 uitzondering in de menu wenst, zoals een 2 keuze menu, lactose, gluten, suikervrij, vegetarisch, …
zijn wij genoodzaakt extra personeel in de keuken te voorzien. Deze wordt supplementair bijgerekend.
Alle materialen, borden, bestekken, zaal, keukenpersoneel en BTW
Door elektriciteitswerken in onze straat zijn we vandaag helaas niet bereikbaar.
u kan ons enkel bereiken op het nummer 03/457 96 30
Mails antwoorden we zo snel mogelijk
Dank u voor uw begrip